VM i Pokljuka 2021

Bli med til VM i Skiskyting 19. - 22. februar 2021 i Pokljuka! 
På vår tur til VM i 2021 får du oppleve spennende dager på stadion hvor vi heier frem det norske landslaget, mens de kjemper om edelt metall  i kremøvelsene innen sporten. 

I dette flotte området nord-vest i Slovenia ligger også vakre Ljubljana, det er her vi vil ha base under mesterskapet. Det beste av to verdener!

Vi flyr til Ljubljana fra Oslo Gardermoen fredag og sjekker inn på Hotel Lev, ett meget bra 4* hotell sentralt i byen, med kort avstand til gamlebyen, mattorget og de mange broene over kanalen som renner igjennom byen. Ettermiddagen til fri disposisjon.

Lørdag er det klart for de første øvelsene på turen og vi setter kursen mot Pokljuka for å se 4 x 7,5km stafett for menn og 4 x 6km for kvinner. Heia Norge! På kvelden er vi tilbake i Ljubljana og har felles middag.

Søndag er det fellesstart som gjelder, herrene går 15km og damene går 12,5km. Her bites det negler og jubles om hverandre på stadion og vi er midt i det! På kvelden er det nok ett høydepunkt; Norsk Hus! Dette er noe du kun kan oppleve med KOMENT, så bli med når vi inviterer våre gjester på en helaften med god mat og drikke, underholdning fra scenen med band som spiller opp til allsang og dans, og besøk fra det norske laget. Om det er trenere, smørere eller utøvere vet vi aldri helt, men stort sett får vi stjernebesøk. 

Etter frokost mandag er turen over og vi har hjemreise fra Ljubljana flyplass tilbake til Oslo Gardermoen.

Pakkepris:
Per person i dobbeltrom 14 750,-
Per person i enkeltrom  15 990,-
 
Inkludert i pakken:
Fly  Oslo – Ljubljana t/r
Tre netter på 4* hotell inkl frokost
Buss i henhold til programmet
Middag tre kvelder
Helaften i Norsk Hus med underholdning
Tribunebilletter til stadion lørdag og søndag
Reiseleder fra KOMENT
 
Ikke inkludert
Drikke til måltider
Lunsjer
VIP-billetter

 

 

Meld interesse

VM i Pokljuka 2021

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.