VM i ishockey 2019

10. - 26. mai 2019 finner Ishockey VM sted i Bratislava, og SponsorLink tilbyr en pakke bestående av fly, overnatting og kampbillett til to av Norges kamper. 

Bratislava er omtrent på samme størrelse som Oslo, men som turist føles den mye mindre og minner mer om norske byer som Drammen eller Tønsberg. Den slovakiske hovedstaden ligger en drøy times kjøretur fra Wien i Østerrike, og er faktisk verdens eneste hovedstad som grenser til to land (Ungarn og Østerrike).

Pakken inkluderer
- Fly Oslo – Wien t/r inkl. bagasje og setereservasjon
- Transport Wien – Bratislava t/r
- 3 netter på hotell 
- 2 kampbilletter 

Pris fra kr. 8.250 per person.

Last ned tilbud her

SponsorLink skreddersyr gjerne arrangementet etter deres ønske, og inkluderer alt fra transport til arena, konferanserom,  middager, aktiviteter, og mye, mye mer. 

VM historie
De siste årene har det vært en kamp for Norge å holde seg i A-gruppen, men vi håper og tror at Norge i VM 2019 tar de første skrittene på veien mot bedre resultater og mulighet for kvartfinalespill igjen. Sist gang Ishockey VM ble arrangert i Slovakia var i 2011. Norge spilte da i byen Kosice og klarte for første, og foreløpig, eneste gang å slå våre naboer fra Sverige etter straffer. Norge gikk videre fra gruppespillet, men røyk ut i kvartfinalen mot Finland. Denne gangen møter vi Sverige på nytt i gruppespillet, i tillegg til Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia.
Kontakt oss for mer informasjon vedrørende priser.  

Legg arrangementet ditt til VM i Ishockey i Bratislava!

Meld interesse

VM i ishockey 2019

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.