Verdenscup i Ruhpolding 2020

Skiskyting i Ruhpolding er en enestående opplevelse. Årets verdenscup er akkurat over, men planene er allerede i gang for ny tur i 2020. Ta kontakt med oss og ta del i folkefesten på Cheimgau Arena med fullstappet stadion, entusiastisk publikum og god stemning. 

Hvert år reiser SponsorLink nedover med gjester for å ta del i folkefesten og de spennende konkurransene. Vi kjenner destinasjonen godt, og har svært god erfaring med planlegging og logistikk. Dette betyr at våre gjester kan slappe av, unngå lange køer og ha en fantastisk opplevelse!

Verdenscupen foregår som regel 2. eller 3. helgen i januar og i 2020 er datoene satt til 13. - 19. januar. Vi setter gjerne sammen en pakke for din bedrift eller vennegjeng!

Det arrangeres verdenscup i skiskyting i Ruhpolding hvert år og det har også blitt arrangert VM her flere ganger, sist i 2012.  Ruhpolding ligger i distriktet Traunstein (Bayern) i Tyskland, og har ikke mer enn om lag 6 800 innbyggere. Det som allikevel gjør Ruhpolding så spesielt er at tyskerne er flinke til å skape god stemning både på stadion, i serveringsteltene og i Ruhpolding sentrum. De har orkester som spiller i teltene, og stemningen blir ofte høy med tusenvis av feststemte mennesker. 

Gled dere, Ruhpolding har alt! Bli med, opplev spenningen og hei frem våre skiskyttere!

For mer informasjon fyll inn kontaktskjema. 

Meld interesse

Verdenscup i Ruhpolding 2020

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.