Verdenscup i Ruhpolding 2020

Skiskyting i Ruhpolding er en enestående opplevelse du må få med deg minst en gang i livet! Reis med oss fra 16-19. januar og opplev den gode stemningen og folkefesten i fire dager.

Hvert år reiser SponsorLink nedover med gjester for å ta del i folkefesten og de spennende konkurransene i Ruhpolding. Vi kjenner destinasjonen godt, og har svært god erfaring med planlegging og logistikk. Dette betyr at våre gjester kan slappe av, unngå lange køer og ha en fantastisk opplevelse!

Verdenscupen i Ruhpolding foregår som regel 2. eller 3. helgen i januar, og i 2020 er datoene satt til 13. - 19. januar. Vi har i 2020 basert oss på overnatting i Salzburg som er en 45 min. busstur fra arenaen i Ruhpolding. Der kan vi tilby overnatting på utvalgte, sentrale og gode
4-stjerners hoteller.
 

Pakken inkluderer
Flyreise:           Fly Oslo Gardermoen – Salzburg / München t/r
Overnatting:  3 netter på hotell i Salzburg inkl. frokost
Billetter:          Grandstand (ståplass) alle dager
Transport:       Flyplass – Ruhpolding - hotell t/r
                           Hotell – Ruhpolding t/r alle dager

Pris fra kr 11.990,- per person 

Ta kontakt med oss for en uformell prat, eller for et konkret tilbud for din bedrift eller vennegjeng!


Om Ruhpolding
Det arrangeres verdenscup i skiskyting i Ruhpolding hvert år og det har også blitt arrangert VM her flere ganger, sist i 2012.  Ruhpolding ligger i distriktet Traunstein (Bayern) i Tyskland, og har ikke mer enn om lag 6 800 innbyggere. Det som allikevel gjør Ruhpolding så spesielt er at tyskerne er flinke til å skape god stemning både på stadion, i serveringsteltene og i Ruhpolding sentrum. De har orkester som spiller i teltene, og stemningen blir ofte høy med tusenvis av feststemte mennesker. 

Gled dere, Ruhpolding har alt! Bli med, opplev spenningen og hei frem våre skiskyttere!

For mer informasjon fyll inn kontaktskjema. 

Meld interesse

Verdenscup i Ruhpolding 2020

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.