Vintersport

Norske utøvere gjør det sterkt i vinteridrettens verden, og KOMENT gir deg mulighet til å oppleve våre helter jage nye seire på nært hold!

Siden 1998 har vi arrangert idrettsreiser under navnet SponsorLink for private grupper og bedrifter til noen av de mest attraktive vinterarrangementene i Europa, som verdenscup og VM. Vi er stolt samarbeidspartner av blant annet Norges Skiforbund Langrenn og Kombinert, Norges Skiskytterforbund, Svenska Skidförbundet og VIF Hockey, så idrettsreiser er noe vi kan! Vi har nå byttet navn til KOMENT, og vil videreføre den store kompetansen vi har opparbeidet oss under vårt nye navn. 

Våre prosjektledere kjenner hotellene, vet hvor de beste restaurantene ligger og hvilke tribuneplasser som gir den beste stemningen.

NorskHus
På de største arrangementene holder vi NorskHus, der vi inviterer våre gjester til felles middag og underholdning. I tillegg til den gode stemningen vårt norske band skaper, så gjør vårt tette samarbeid med ulike idrettsforbund og klubber NorskHus til en helt unik og minnerik opplevelse. Her vil også noen fra de ulike støtteapparatene, utøvere og andre idrettsprofiler være til stede.

NorskHus er kun for reisende med KOMENT, og er det eneste norske arrangementet av sitt slag.

Ta kontakt med oss for å høre mer om de ulike arrangementene. Vi skreddersyr et opplegg som passer for akkurat deg og din gruppe!