Thea - Vår lille potet

Thea - Vår lille potet

Den neste ansatte vi ønsker å presentere litt nærmere er Thea Bjørhall-Førde. Thea startet som prosjektkoordinator i SponsorLink i 2015, og er nå fast ansatt i KOMENT som prosjektleder på idretts- og gruppereiser. 

Våre verdier «KUPP» står sentralt i alt vi gjør, for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse. Vi leverer KVALITET, vi er UNIKE, vi er PÅLITELIGE, og vi har hele tiden fokus på PERSONLIG oppfølging.

For at dere skal bli bedre kjent med oss ønsker vi her å presentere oss som jobber i KOMENT, slik at den personlige oppfølgingen kan bli enda tettere.

Thea har vært her i SponsorLink, nå KOMENT, siden 2015 og hun kom da direkte fra studier i Entertainment Management i Leeds, England. Hun begynte som prosjektansatt for Skiskytter VM i Oslo 2016, og er nå ansatt som prosjektleder.

Thea beskriver sin stilling som prosjektleder i et lite selskap som KOMENT som en «potetstilling». «Man gjør litt av alt; ski, generell idrett, gruppereiser, nettside, nyhetsbrev, sosiale medier osv. Jeg er en liten potet», sier Thea.

Når vi spør Thea om noen høydepunkter på levering, så langt, trekker Thea spesielt frem Skiskytter VM i Oslo 2016 og VM i Nordiske grener 2017 i Lahti: «Jeg må si at det første prosjektet jeg tok del i, som var VIP’en under skiskytter VM 2016, var utrolig kult. Det var et flott prosjekt og jeg følte at det passet meg perfekt. Jeg elsket å jobbe med det. Må også dra frem Norsk Hus under VM i Lahti 2017. Siste kvelden der tok helt av og jeg tok meg selv i å stå og se på alt sammen med store øyne og tenke at all den jobbingen med lite søvn og høye skuldre - det var verdt det når man ser folk koser seg og har det så gøy», kommenterer hun med litt stolthet i stemmen.

Vi stilte Thea noen spørsmål:

Hva er dine hobbyer/interesser?
«Kan ikke skryte så mye av en idrettskarriere, men jeg er en jævel på slalåm. Ellers er jeg generelt glad i musikk og idrett, og har et rykende konkurranseinstinkt. Selv om jeg ikke alltid vinner, så må jeg alltid gi alt!»

Hva liker du best med å jobbe i SponsorLink?
«Uten tvil kollegene mine! Vi er i en bransje hvor vi jobber mye, reiser mye og man må ha høy kapasitet, så da er det ekstra viktig at man har kolleger man kan le sammen med, tulle med, som har humor og masse selvironi. Høyt under taket og lav terskel beskriver oss godt».

Theas 3 favoritt reisemål:
Australia/Sydney – her kan du gjøre absolutt alt du ønsker å gjøre i et og samme land, menneskene der er de hyggeligste og blideste.

Seychellene – det er ganske enkelt å komme seg til Seychellene og det er jo et lite eksotisk paradis med øyer, strender og god mat.

England/London –dette er jo et sted man føler man kjenner og alltid ønsker å komme tilbake til. En flott kulturby som byr på bra restauranter, shopping og så har de Premier League – men da er det jo mest Manchester som gleder.

Theas 3 anbefalinger til våre kunder:
Sarastro – Restaurant i Covent Garden i London. God mat og en energisk stemning som byr på en litt annerledes kveld.

Båttur Sardinia – for det finnes ikke klarere vann å snorkle i enn rundt kysten av Sardinia.

Tour de Ski i Val di Fiemme – Det er noe eget å se disse skiløperne kjempe seg opp monsterbakken med blod, svette og tårer for å vinne årets Tour og få all heder og ære. I tillegg så er Cavalese en utrolig sjarmerende fjellandsby, med ekte italiensk mat og på den tiden ikledd julestasen.