Velkommen til 2020 – med idretten i fokus

Velkommen til 2020 – med idretten i fokus

2019 er over og vi har gått over i 2020. Allerede har det skjedd mye og det er bare å se frem mot nye opplevelser. Og for en start Norge fikk på det nye året!  Hvem fikk ikke med seg unggutten Marius Lindvik sine to seire og annenplass sammenlagt i Hoppuka? Man kan godt si at 2020 fikk en «flying start».

Tour de Ski er også over med utrolige resultater på kvinnenes side, gratulerer igjen Therese! Herrene gjorde det også bra, med Klæbo som beste norske på en tredjeplass, etter å ha ledet touren lenge.

Nå er det resten av 2020 som står for tur og det er ikke noe mindre enn fullspekket av moro.  Enten du vil se det fra sofakroken eller ønsker å være med på tur, så er det utrolig mange muligheter.

EM i Håndball for herrer har akkurat startet i Trondheim med innledende runder, før Malmø og Stockholm står for tur. Vi heier på gutta til Christian Berge! Men, håndballmoroa i 2020 stopper ikke der, i desember er det damenes tur. Da er det igjen Trondheim som har de innledende rundene, før Stavanger og Oslo tar over. Dette er vel verdt å få med seg!

Er du interessert i bil og motorsport, så finnes det et Formel 1 løp nesten hver eneste måned fra og med mars. Er det tennis som er det store, så kan French Open i slutten av mai være tingen, eller kanskje frister det mer med Wimbledon i London?

Fra sofakroken kan man i sommer følge med på OL i Tokyo og Fotball EM.
Under OL kan vi se frem imot mange spennende øvelser med nordmenn i hovedrollene, mens det fortsatt er usikkert om Norges fotballherrer går videre til Fotball EM, først må vi gjennom Nations League-playoff. Vi krysser fingrene for at Norge vinner hjemme mot Serbia 26. mars, og deretter går seirende ut av finalen 31. mars. Først da kan man feire EM-deltakelse!  

Sist, men ikke minst, er det golf, en sport mange nordmenn også liker å spille selv.  I starten av oktober skal det spilles turnering på banen hvor de fleste drømmer om å ha «tee time», nemlig St Andrews i Skottland. Benytt muligheten til å se sluttrunden på Europatouren og kanskje slå ett slag golf selv på denne historiske banen.

Her hos KOMENT er vi lidenskapelig opptatt av sport i alle former, og vi jobber kontinuerlig for å kunne hjelpe DEG med å skape nye opplevelser og minner. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Ta en titt på vår Sportskalender 2020 for en liten oversikt over mye av det spennende som skal skje fremover. Her har vi tatt med de viktigste begivenhetene, dog har vi ikke tatt med f. eks. fotballkamper i de internasjonale ligaene. 

Skulle du ønske å oppleve en eller flere av disse begivenhetene "live", står vi hos KOMENT klare til å hjelpe!