Randi - vår egen "Luftens Baronesse"

Randi - vår egen

Randi Kjellevold er flyansvarlig her i KOMENT. En enormt viktig ressurs som booker flybilletter og passer på regler og deadlines.

Våre verdier «KUPP» står sentralt i alt vi gjør, for at du som kunde skal få en best mulig opplevelse. Vi leverer KVALITET, vi er UNIKE, vi er PÅLITELIGE, og vi har hele tiden fokus på PERSONLIG oppfølging.

For at dere skal bli bedre kjent med oss ønsker vi her å presentere oss som jobber i KOMENT, slik at den personlige oppfølgingen kan bli enda tettere.

Først ut er Randi Kjellevold som er flyansvarlig her i KOMENT. En enormt viktig ressurs som booker flybilletter og passer på regler og deadlines.

Hun har jobbet på forskjellige reisebyråer siden 1981, stort sett i booking, billettkontor og avstemming med fly-regnskap. Randi har samtlige Amadeus tariffkurs, inkludert Tariff Spesial som gjør at hun er IATA-sertifisert.

Randi har vært en del av SponsorLink, nå KOMENT, siden august 2008, så har du noen gang vært på tur med oss er det en veldig stor mulighet for at flybilletten din har blitt booket av Randi!

Vi stilte Randi noen spørsmål:

Hvilke hobbyer/interesser har du?
«Elsker kino, teater, musikaler, sang og musikk generelt, og har sunget 25 år i kor.»

Hva liker du best med å jobbe i KOMENT?
«Miljøet, flinke folk og at vi driver med det vi gjør. At vi ikke er et business-reisebyrå, men Creating Memories!»

Hva er dine 3 favorittreisemål?
«Sør-Amerika, Sør-Afrika og London er på toppen av lista»

Er det noe du ønsker å anbefale til våre kunder?:
«Safari i Sør-Afrika, ridetur på den argentinske pampasen og all verdens musikaler i London»