Hvorfor bruke et reisebyrå?

Hvorfor bruke et reisebyrå?

Vi blir stadig mer bereist, og selv om mange booker reisene sine på nett, har reisebyråene fortsatt like mye jobb i dag som for 30 år siden, om ikke mer! Hvorfor det? Det finnes mange grunner til hvorfor man bør bruke et reisebyrå, og vi har kommet frem til 7 gode grunner til at det reisebyrået bør være nettopp Sponsorlink.

 

 1. Hvor gøy er det egentlig å bla side opp og side ned, på jakt etter det hotellet med best beliggenhet i forhold til lommeboka? 
  Hos oss får du menneskelig ekspertise og den gode personlige oppfølgingen som forenkler prosessen for deg, uavhengig om du skal på jobbreise eller privatreise. I tillegg sparer du masse tid, og tryggheten et seriøst reisebyrå gir deg er umulig å sette en prislapp på.

   
 2. En kjent myte for mange er at det er så dyrt å bruke et reisebyrå. 
  Se for deg all tiden du som privatperson eller ansatt i en bedrift må bruke på å søke etter alle elementene i en reise som fly, hotell, restauranter, aktiviteter osv. Kanskje har firmaet eller familien til og med ulike tanker for hva innholdet skal være, og skal man tilrettelegge etter alles ønsker blir det fort mange timer foran pc'en. 

  Prisen du får oppgitt på nett er sjeldent den du ender opp med å betale. Etter at alle tillegg, skatter og avgifter er lagt til er prisen kanskje den samme som du fikk tilbud om fra et reisebyrå.
  I tillegg får du fordeler hos et reisebyrå du som privatperson ikke får, slik som avbestillingsregler og endringsmuligheter. 

   
 3. Som medlem av Reisegarantifondet og offisiell IATA-agent kan vi garantere trygg handel og profesjonell håndtering av flybilletter, hoteller og program.
  Dersom et fly blir kansellert, eller hotellet går konkurs er det vårt ansvar som reisebyrå å hjelpe deg ut av situasjonen. 
  Booker man alt på egenhånd er man også selv ansvarlig dersom noe skulle gå galt. Ved å bruke et reisebyrå kan du slappe av på flyplassen mens vi gjør jobben her hjemme i Norge og oppdaterer deg når alt er fikset. 

   
 4. Vi har over 20 års erfaring med å planlegge og gjennomføre reiser verden over. Enten du skal ha en enkel flyreise innenlands eller ha med en stor gruppe til et idrettsarrangement har vi alltid den samme profesjonelle innstillingen til deg som kunde.
  En av våre grunnverdier er "personlig", og ved å bruke oss vil du alltid forholde deg til èn person gjennom hele planleggingen. 

   
 5. En annen myte er at mange tror ansatte i et reisebyå søker på google etter det du selv kunne gjort hjemme i stua. Det stemmer ikke.
  Over hele verden har vi et stort nettverk av agenter og samarbeidspartnere som hjelper oss med å finne de kuleste aktivitetene og de beste restaurantene hverken du eller vi finner ved å søke på nett. Det er lokalbefolkningen og de som jobber på destinasjonen som kjenner sin by best, og de fordelene kan du som kunde dra nytte av ved å bruke oss. 

   
 6. Gjennom vårt nettverk holder vi oss oppdatert på nye destinasjoner og ukjente perler. Vi søker hele tiden etter unike aktiviteter og attraksjoner, nye og spennende restauranter og de beste hotellene - alt for å tilrettelegge etter dine ønsker og behov. 

   
 7. På reise med KOMENT kan du som er ansvarlig for turen slappe av og nyte opplevelsene på lik linje som de andre istedetfor å tenke på reservasjoner, navnelister og billetter – det tar vi oss av!