Roma

I Roma finnes attraksjoner rundt et hvert hjørne. Berømte byggverk, deilig pasta og vin, designerbutikker. Dette er Roma, bli med og opplev en reise gjennom tiden.

Dere vil få se hvorfor «Rom ikke ble bygget på en dag» gjennom enestående arkitektur og selvfølgelig må turen tas innom bygninger som Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Musei Capitolini, De Sixtinske kapell, Trevifontenen, Forum Romanum, Colosseum, Castel Sant’ Angelo og Piazza Navona. Og kanskje en tur til Kapusinermunkenes spesielle knokkelkjeller hvor dekorasjonene er laget av ekte menneskeben?

Men, Roma er ikke bare gamle bygg og trange smug, byen er også kjent for sine mange designere og stopper man ved Spansketrappen ligger gaten Via Condotti hvor designerbutikkene finnes på rekke og rad. Er det et ønske om en matbit, finnes pizza, pasta og resten av det italienske kjøkkenet på restauranter i nærheten av alle de store severdighetene.

Bare to timer unna Roma kan man besøke sagnomsuste Pompeii, byen som i 79 e.kr ble begravet av aske fra vulkanen Vesuvius.

Ut ifra deres ønsker setter KOMENT sammen ett program skreddersydd for deres gruppe. 

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:
•    Sightseeing på sykkel
•    Opplev Roma på Vespa
•    Kjøre veteranbiler
•    En dag i filmverdens tegn
•    Italiensk kokkekurs
•    Kapusinerkrypten
•    Utflukt til katakombene og Frascati – vindistriktet
•    Pompeii og Vesuvius

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Meld interesse

Roma

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.