Riga

Like elegant som Paris, like kosmopolitisk som Berlin og like bohemaktig som Praha, velkommen til Riga!

Latvias hovedstad er hetere enn noensinne. Spennende kulturliv, herlige kafeer, vakker arkitektur, brede avenyer og elegante butikker. Og et yrende natteliv. Hva ønsker deres gruppe å oppleve?

Den gamle hansabyen står med én fot i fortiden og én i fremtiden og imponerer sine besøkende på mange fronter. Kulturlivet blomstrer og kafélivet er kjempehyggelig.

Gamlebyen står oppført på UNESCOs verdensarvliste og de trange middelaldergatene er et deilig sted å være. Her har du alt på behagelig gangavstand – Domkirken, Svenskeporten og Rådhusplassen. Og rett utenfor ligger markedet og de frodige parkene som kanter den gamle vollgraven.

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:
•    Jagerflyopplevelse
•    Pancar Race i Riga sentrum
•    Futuristisk kokkekurs
•    Rebusløp

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

 

Meld interesse

Riga

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.