Copy of Stavanger

Stavangerregionen frister med langstrakte fjorder, høye fjell og hvite strender. Og som tidligere europeisk kulturhovedstad kan Stavanger by skryte av et imponerende rikt kulturliv.

Stavanger er en universitetsby med flere utdannings- og forskningsinstitusjoner. Det gjør byen urban og levende, og shopping- og restaurantutvalget er stort. Men Stavanger sentrum er lite, og du kan lett nå de fleste attraksjonene til fots.

Stavangerregionen har mange naturattraksjoner, blant dem Lysefjorden, Solastranden og den verdensberømte Preikestolen. Preikestolen ruver hele 604 meter over Lysefjorden og er kåret til verdens flotteste utkikkspunkt av Lonely Planet.

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:

  • Lysefjordsafari med RIB-båter eller kajakk
  • Fottur til Preikestolen
  • Byvandring med ølsmaking
  • Fjordfiske eller havrafting
  • Historisk gruvetur i Magma UNESCO Global Geopark

Hotell og program
SponsorLink bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

SponsorLink tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Meld interesse

Copy of Stavanger

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.