Nice

Nice er en fantastisk by som du kan reise til året rundt. Ta med vennegjengen eller bedriften til Nice for en uforglemmelig opplevelse!

Nice er en av Europas eldste turistbyer og stranden ligger midt i byen, bare et steinkast fra shopping, severdigheter og kultur i verdensklasse. Ta en spasertur på strandpromenaden, nyt lyden av bølgene mot stranden og duften av deilig mat som serveres á la Provencale. Når bylivet lokker er det bare å dra på seg en shorts eller strandkjole og ta en tur inn i de mange butikkene, eller sette seg ned og nyte ett glass deilig rosé på en fortausrestaurant. I Nice lever du det gode liv!

Nice er også et perfekt utgangspunkt for dagstur til filmfestivalbyen Cannes og fasjonable Monaco, som er en kort kjøretur unna.

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:
•    Kjøreopplevelser med veteran kabriolet biler
•    Dagstur til Monaco eller Cannes
•    Seiltur
•    Mat- og vinkurs
•    Shopping

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Meld interesse

Nice

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.