New York

Det har aldri vært lettere å reise til verdensmetropolen «The Big Apple». Benytt sjansen til å oppleve byen som alle snakker om. La KOMENT ta seg av organiseringen, vi kan dette!

New York er av mange regnet som en av verdens mest spennende storbyer. Her får man oppleve det meste, byen er en gedigen smeltedigel av folk, smaker, lukter og lyder. Inntrykkene er mange og med et reiseopplegg fra KOMENT er du garantert å sitte igjen med varige minner. Vi arrangerer alt fra  helikopterturer til sene kvelder hvor latteren sitter løst på en Comedy Club. 

Se kjente landemerker som Empire State Building og Frihetsgudinnen, samtidig som du kan se show på Broadway og få med deg shopping i verdensklasse. 

Dra på baseballkamp på Yankee Stadium i The Bronx eller se The Mets i Queens, ta fergen via Frihetsgudinnen til Staten Island, besøk fornøyelsesparken på Coney Island i Brooklyn og se New York Rangers spille i Madison Square Garden eller dra på shopping på Manhattan.

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:

  • Konserter, musikaler, ishockey, basket +++
    New York er en metropol av kulturelle opplevelser. Her er det bare å plukke og velge på en lang liste.
  • Sykkeltur i Central Park
  • Helikoptertur
  • Harlem tour, food tour, shopping tour, mulighetene er mange!
  • Lunsj eller middagscruise med fantastisk utsikt over Manhattans skyline.

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 
Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

 

 

Meld interesse

New York

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.