München

Atmosfæren i en storby kombinert med landlig sjarm; alpetradisjoner og middelhavsutstråling, kunstskatter og Oktoberfest, lokale skikker og high-tech innovasjoner, biergarten og opera.

Hovedstaden i det tidligere Kongeriket Bayern er full av plasser og monumenter som vitner om byens stolte historie. Den berømte og sikkert mest kjente hendelsen i München i løpet av året er Oktoberfest, som fokuserer på Tysklands gamle tradisjoner for ølbrygging.

Men München er også hjemmet til bilprodusenten BMW og ikke minst FC Bayern München – et av Europas beste fotballag! Vi kan ordne med både kjøring på bane eller en fotballfest av de sjeldne!

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:
•    Kjøreopplevelser på BMW Driving Academy
•    Oktoberfest
•    Fotballkamp på Allianz Arena
•    Besøk og omvisning på BMW Welt
•    Biergarten
•    Opera

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Meld interesse

München

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.