Berlin

Berlin er en by med mye historie, og er et fantastisk spennende reisemål med et stort utvalg av aktiviteter og severdigheter.

Det er snart 30 år siden muren falt. og Berlin har siden den gang gjennomgått en ekstrem forvandling. Trodde du byen var litt grå og kjedelig? Tro om igjen!

Her finnes mange spennende tilbud som kan skreddersys for grupper, og Berlin byr på alt fra gallerier, konserthus, operascener og over 170 muséer, spennende kabaret- og showteatre, til et mangfold av kneiper, vertshus, restauranter og nattklubber. Og vi må ikke glemme shoppingen; i Berlin finnes KaDeWe, Europas største varehus, vel verdt en tur innom.

Hva enn deres gruppe ønsker å oppleve vil deres personlige prosjektleder hos SponsorLink sette sammen det perfekte program!

Forslag til aktiviteter for en gruppereise eller firmatur kan være:
•    Sightseeing
•    Berlinmuren – tur med sykkel
•    Bierbike
•    Segway
•    Trabi-safari
•    Middag og elvecruise

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

 

Meld interesse

Berlin

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.