Amsterdam

Amsterdam, den lille storbyen! Smekkfull av kultur, underholdning, vakre kanaler, smale hus, bohemer og trendy restauranter.

Amsterdam har noe for enhver smak og med under to timers flytid fra Oslo er byen perfekt for både firmaturer og weekendturer med vennegjengen.

Den beste måten å oppleve Amsterdam på er til fots, men det er også en by det er perfekt å sykle i - man kommer seg enkelt rundt i byen og til dens mange severdigheter.

En båttur på kanalen er et must, og kanskje du vil ha en omvisning i Heineken-bryggeriet og avslutte med ølsmaking?

Er du kunstinteressert bør du ta deg en tur til Rijksmuseum, som åpnet i 1885, og har malerier av de store hollandske kunstnerne. Eller ta en tur til van Gogh-museet – med over 700 verker av den verdensberømte kunstneren.

Den kanskje aller viktigste severdigheten i Amsterdam er Anne Franks hus – der Anne Frank og hennes familie gjemte seg for nazistene under 2. verdenskrig. Et gripende minnesmerke som ingen må gå glipp av.

Forslag til aktiviteter kan være:
•    Besøke Rikjsmuseum, Anne Franks Hus eller Van Gogh – museet.
•    Flyboard
•    Kjøreopplevelser
•    Sightseeing til fots eller på sykkel
•    Middagscruise på kanalene
•    Food tour

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

KOMENT tilbyr flotte og unike overnattingsmuligheter i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

 

Meld interesse

Amsterdam

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.