Gruppereiser

Business eller pleasure? Enten du skal ha full konferansepakke i London, weekend-tur med vennegjengen til Paris eller belønningstur for de ansatte til New York, er det godt å vite at hos SponsorLink får du din egen prosjektleder som med personlig oppfølging og faglig tyngde lever for å gi deres gruppe unike opplevelser og varige minner

SponsorLinks gruppeavdeling har siden 2006 jobbet med grupper på størrelse fra 10 til 500 med ulike vinklinger, temaer og reisemål. Vårt internasjonale kontaktnett er imponerende. 

Vi skreddersyr alle turer og er gode på hotell, faglige innspill hvis ønsket, vi finner spennende og utfordrende aktiviteter tilpasset ethvert behov og sørger for en reise som både gir påfyll og glede. 

Våre prosjektledere gir deg kreative og komplette reiseplaner fra A til Å.  Vi har et nettverk av rutinerte agenter over hele verden, som anbefaler hotell, unike aktiviteter og restauranter for deg. 

SponsorLink har turer som passer for små og store grupper, og aktiviteter som passer for alle. Hva med matlagingskurs, ballongflyvning, besøk på vingård, unike naturopplevelser eller heftige kjøreopplevelser? 

Har du ikke kommet helt i gang med planleggingen for neste tur, ring oss eller send en mail. 
Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Du opplever mer med SponsorLink!

1 2 3 4 Neste