Gruppereiser

Firmatur eller gruppereise med venner? Vi arrangerer reisen for deg!
Vi har siden 2006 arrangert gruppeturer med ulike temaer og reisemål. Vi skreddersyr alle gruppereiser og er gode på hotell, gir faglige innspill, finner spennende og utfordrende aktiviteter tilpasset et hvert behov, og sørger for en reise som både gir påfyll og glede. 

Om du planlegger tur for et firma eller med venner, våre prosjektledere gir deg kreative og komplette reiseplaner fra A til Å!  Et nettverk av rutinerte agenter over hele verden sørger for at vi kan gi deg de beste anbefalingene på hotell og restauranter, og unike aktiviteter for deg og ditt reisefølge. 

Vi tilbyr gruppereiser til USA, Europa og Afrika - turer som passer for små og store grupper, og aktiviteter som passer for alle!  

Enten du skal ha full konferansepakke i London, weekendtur med vennegjengen til Paris eller belønningstur for de ansatte til New York, er det godt å vite at hos KOMENT får du din egen prosjektleder som med personlig oppfølging og faglig tyngde lever for å gi deres gruppe unike opplevelser og varige minner.

Hva med matlagingskurs, ballongflyvning, besøk på vingård, unike naturopplevelser eller heftige kjøreopplevelser? Se vårt utvalg av destinasjoner og eksempler på aktiviteter. 

Har du ikke kommet helt i gang med planleggingen for neste firmareise eller gruppetur? Ring oss eller send oss en mail.
Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Du opplever mer med KOMENT!

1 2 3 4 5 Neste