Seil langs norskekysten

Opplev norskekysten med fantastiske SeaDream denne sommeren! 
Velg mellom Oslo-Bergen // Bergen-Oslo eller Oslo-Tromsø // Tromsø-Oslo.

IT'S YACHTING, NOT CRUISING, ENJOY THE DIFFERENCE!
 

SeaDream Yacht Club er et privateid norsk rederi med to små skip som tar maksimalt 112 gjester og har en besetning på 95 personer.

I prisen er det aller meste inkludert: utvendig lugar, gourmetmåltider, åpen bar, golfsimulator, brettspill, bøker etc. Tilleggskostnader er kun personlige utgifter som spabehandlinger, enkelte vin og spiritus varianter, samt landaktiviteter.

Måltidene er en opplevelse for selv den mest kresne, enten man velger å spise i skipets hovedrestaurant, eller ute under midnattssolen. Alle lugarer har høy standard, med havutsikt og egen sittegruppe med TV og en velfylt minibar.

SeaDream har de siste årene vunnet flere anerkjente priser innen reisebransjen, og beskrives av Berlitz som 'Utterly Exclusive'.

Man må vise frem en negativ covid-test som ikke er eldre enn 72 timer samt man blir testet av mannskap før ombordstigning. Er man fullvaksinert må man vise frem corona-sertifikatet som man laster ned på Helse Norge, man slipper da å ta noen tester.

Tilgjengelige seilingsruter i Norge 2021:

  • 7. juli, 7 netter Oslo-Bergen, fra kr 29 000 pr pers.
  • 14. juli, 7 netter Bergen-Oslo, fra kr 29 000 pr pers.
  • 21. juli, 10 netter Oslo-Tromsø, fra kr 39 000 pr pers.
  • 31. juli, 10 netter Tromsø-Oslo, fra kr 39 000 pr pers.

Inkludert i prisen er gourmetmat, alle drikkevarer , aktiviteter ombord, tips, skatter og avgifter og en enestående personlig service.
Pris for singellugar er 150%.

Ta kontakt for mer informasjon - vi kan SeaDream!

Meld interesse

Seil langs norskekysten

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.