Knockhill Racing

Test deg selv bak rattet! På Knockhill Racing Circuit kan dere kjøre både rallybiler, Formula Racing biler og karting. 

Banen ligger kun 45 minutters kjøretur fra Edinburgh og er Skottlands nasjonale motorsportsenter. Med sitt 200 hektar store område, og en 2 km lang og krevende bane er Knockhill virkelig en allsidig arena for spennende kjøreopplevelser. 

Dette er Skottlands eneste bane som er internasjonalt gradert av MSA, FIA og (S) ACU. Sesongens høydepunkter inkluderer blant annet verdenskjente British Superbike og British Touring Car, samt en rekke andre motorsport arrangementer som kjøres hele året.

Her er det virkelig flotte muligheter for å legge opp et program som vil teste deltakernes kjøreferdigheter til det ytterste!

Og hvorfor ikke kombinere kjøreopplevelsene med vakre Edinburgh? På listen over Unescos verdensarvliste er Edinburgh en virkelig fengslende by, og full av severdigheter. Her finner du fascinerende arkitektur og historie, The Royal Mile, Edinburgh Castle, et mangfold av puber, restauranter, slott, flotte hotell og selvfølgelig masse whisky.

Her kan du lese mer om gruppereise til Edinburgh.

Hotell og program
KOMENT bidrar med kreative og komplette programløsninger, og vi kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise. 

Vi tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

 

Meld interesse

Knockhill Racing

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.