Goodwood Revival 11. - 13. september 2020

Tre-dagersfestival på den klassiske Goodwood Circuit, sør i England, for  racerbiler og motorsykler fra banens storhetstid mellom 1948 og 1966. Ingen nyere kjøretøy er tillatt denne helgen!

Festivalen er som et utstillingsvindu for eksepsjonell kjøring rundt den klassiske banen, uten bruk av moderne fasiliteter, og man gjenopplever glansdagene til Goodwood Circuit. Publikum er også med på å sette tonen, mange kler seg i perioderiktige antrekk og musikk, mat og aktiviteter rundt gjenspeiler det samme. Og med mulighet til å komme inn i paddock for å ta bilene i nærmere øyesyn, er alt klart for en fantastisk opplevelse!

Festivalen inkluderer blant annet Grand Prix biler fra 1950 og 1960 tallet, GT- og Sportsbiler, og de sjeldne Formula Juniors bilene.
Mange av bilene som stiller til start har og har hatt berømte førere og kjente navn fra motorsporten, både nå og da, for eksempel; Sir Stirling Moss, Kenny Bräck, Phil Hill, Derek Bell, David Coulthard, Damon Hill, Gerhard Berger, Martin Brundle, Bobby Rahal, Johnny Herbert, Wayne Gardner, Giacomo Agostini , Jean Alesi og Peter Brock, samt kjendiser som Chris Rea og Rowan Atkinson.

Det finnes forskjellige måter å oppleve festivalen på, KOMENT vet hvilke! Vi kan ordne all slags billetter, i tillegg til Hospitalitypakker som The Kennels, Salvadori Pavilions, The Barracks, Assembly Room, Officers Club og mye mer.

Høres dette fristende ut? Vi kan definitivt anbefale dette for alle, ikke bare bilinteresserte, men husk det er mange om beinet og billettene går unna – det lønner seg derfor å være ute i god tid! Festivalen holdes i september hvert år. 

KOMENT har gode kontakter og kan lage innholdsrike program i henhold til våre gjesters ønsker; alt fra fly, hotell, transfer, aktiviteter og restauranter. Prøv oss!

Meld interesse

Goodwood Revival 11. - 13. september 2020

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.