Gruppereiser

Firmatur eller gruppereise med venner?
Enten du skal ha full konferansepakke i London, weekendtur med vennegjengen til Paris eller belønningstur for de ansatte til New York, er det godt å vite at hos SponsorLink får du din egen prosjektleder som med personlig oppfølging og faglig tyngde lever for å gi deres gruppe unike opplevelser og varige minner

SponsorLink har siden 2006 arrangert gruppeturer med ulike temaer og reisemål. Vi skreddersyr alle gruppereiser og er gode på hotell, gir faglige innspill, finner spennende og utfordrende aktiviteter tilpasset et hvert behov, og sørger for en reise som både gir påfyll og glede. 

Våre prosjektledere gir deg kreative og komplette reiseplaner fra A til Å.  Vi har dessuten et nettverk av rutinerte agenter over hele verden som gir de beste anbefalingene på hotell, unike aktiviteter og restauranter som passer deg og ditt reisefølge. 

Vi tilbyr gruppereiser til USA, Europa og Afrika - turer som passer for små og store grupper, og aktiviteter som passer for alle!  

Hva med matlagingskurs, ballongflyvning, besøk på vingård, unike naturopplevelser eller heftige kjøreopplevelser? Se vårt utvalg av destinasjoner og eksempler på aktiviteter. 

Har du ikke kommet helt i gang med planleggingen for neste firmareise eller gruppetur? Ring oss eller send en mail. 
Vi hjelper deg mer enn gjerne!

Du opplever mer med SponsorLink!

1 2 3 4 Neste