Nice

Nice er en fantastisk by som du kan reise til året rundt, men den tiltrekker seg naturlig nok flest turister i sommermånedene, da det er varmt og solrikt.
Nice er også et perfekt utgangspunkt for dagstur til fimfestival byen Cannes og fasjonable Monaco, som er en kort kjøretur unna.

Nice er en av Europas eldste turistbyer og stranden ligger midt i byen, bare et steinkast fra shopping, severdigheter og kultur i verdensklasse.
Ta en spasertur på strandpromenaden, nyt lyden av bølgene mot stranden og duften av deilig mat som serveres á la Provencale. I Nice lever du det gode liv!

Hotell og program
SponsorLink bidrar med kreative og komplette programløsninger, og kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

Forslag på aktviteter kan være:

  • Kjøreopplevelser med veteran cabriolet biler
  • Dagstur til Monaco eller Cannes
  • Seiltur
  • Mat og vin kurs
  • Shopping

SponsorLink tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Nice Excelsior Chateaux & Hotels Collection

Dette boutiquehotellet ligger i hjertet av musikkkvarteret av Nice, 950 meter fra populære Promenade des Anglais. Nice Excelsior Chateaux & Hotels Collection har en døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi og en fredelig hage med sommerbar. Alle rommene har innredning inspirert av reiser og den franske rivieraen med skipskofferter, tegninger og sterke farger.

Nice

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar