Budapest

Budapest Bro
Budapest BadBudcastle at night - BudapestRudas spa budapestBudapest Chainbridge - BroBudapest - motivi spettacolo architettonicoBudapest - panorama

Budapest er hovedstad i Ungarn og er landets økonomiske, industrielle, politiske og kulturelle sentrum. Opprinnelig var Budapest to byer på hver side av Donau, Buda og Pest .

De to byene ble slått sammen i 1873. Med sin historie og gamle arkitektur er byen et svært interessant reisemål!

Storbyferie er opplevelser og attraksjoner. Og når alt kommer til alt så er det faktisk ikke mange byer i Europa som har flere og større severdigheter og attraksjoner enn Budapest!

Utover det tilbyr denne storbyen god mat og drikke, flotte aktiviteter for små og store grupper, samt fine temperaturer året rundt! Dette er byen hvor du virkelig får valuta for pengene!

Hotell og program
SponsorLink bidrar med kreative og komplette programløsninger, og kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

Forslag på aktviteter kan være:

  • Kjør tanks rett utenfor Budapest
  • Elvecruise med middag på Donau
  • Trabant Rally til Etyek
  • Beer bike i Budapest sentrum
  • Spa og velvære i Szechenyibadet
  • Historisk sightseeing
  • Vingård og vinsmaking

SponsorLink tilbyr gode og sentralt beliggende hoteller i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Budapest

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar