Amsterdam

Amsterdam kanaler

Amsterdam er kjent for sine kanaler, broer og vakre hus hvor den beste måten å oppleve byen på er til fots, men det er også en perfekt by å sykle rundt i.

Er du kunstinteressert bør du ta deg en tur til Rijksmuseum, som åpnet i 1885 og har malerier av de store hollandske kunstnerne. Og gå ikke glipp av van Gogh-museet – med over 700 verker av den verdensberømte kunstneren. Og kanskje du vil ha en omvisning i Heineken-bryggeriet og avslutte med ølsmaking? Men den aller viktigste severdigheten i Amsterdam er Anne Franks hus – der Anne Frank og hennes familie gjemte seg for nazistene under 2. verdenskrig. Et gripende minnesmerke som ingen må gå glipp av.

Amsterdam har noe å tilby for en hver smak og anbefales på det sterkeste! Den har alle fordelene en storby tilbyr: kultur, underholdning, internasjonale restauranter, gode transportforbindelser, og livlig uteliv.

Hotell og program
SponsorLink bidrar med kreative og komplette programløsninger, og kan ta oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi presenterer alle våre reiser med oppfinnsomme aktiviteter på de forskjellige destinasjonene. Vi har gode og kreative samarbeidspartnere som gir oss et bredt spekter av muligheter.

Forslag på aktiviteter kan være:

  • Besøke Rikjsmuseum, Anne Franks Hus eller Van Gogh – museet.
  • FlyBoard
  • Kjøreopplevelser
  • Sightseeing til fots eller på sykkel
  • Gastro tour

SponsorLink tilbyr flotte og unike overnattingsmuligheter i alle kategorier, mange med utmerkede møte- og konferansefasiliteter.

Alle skal sitte igjen med verdifulle opplevelser!

Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Amsterdam

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar