Golfreise til storby

Golfbane Paris

Paris
Den perfekt byen for en langhelg og hvorfor ikke en kombinasjon med golf.

Le Golf National som er i utkanten av Versailles og nær sentrum av Paris er vertskap for The Ryder Cup 2018. Ryder Cup er den tredje mest omtalte golfbegivenhet i verden etter VM og OL.

Vilnius
Mye har skjedd med Litauens hovedstad siden frigjøringskampen i 1990-91. Der du for ti år siden knapt fikk en kopp kaffe med melk, er det i dag latte, mokka og machiatto på de fleste menyer. Vilnius var europeisk kulturhovedstad i 2009, noe som satte fart i byplanlegging, utvikling og det kulturelle tilbudet. Gamlebyen i sentrum av Vilnius er en av Europas største og har fått plass på Unescos verdensarvliste. Her er storslagne, vakre bygninger og brusteinsbelagte gater – side om side med luksuriøse restauranter, barer og butikker.

SAS og Norwegian har direktefly til både Paris og Vilnius.

Bestill golfreise til storby. Kontakt oss via kontaktskjema.

Hotel Novotel St Quentin Golf National

Hotellet ligger strategisk plassert med utsikt over Le Golf National og L 'Albatross banen. 131 rom, utendørs svømmebasseng og restauranter. Rommene har gratis WiFi, TV, minibar og room service. 25 minutter sydvest for Paris.

Vilnius Grand Resort

Flott eiendom som med praktfull viltvoksende skog og innsjø natur. Den fredelige beliggenheten er et godt valg en avslappende helg og med god golf. Kun 20 minutter fra sentrale Vilnius. Anlegget har 185 velutstyrte rom og suiter, en golfbane, en anerkjent spa og treningssenter. Det er to restauranter på stedet og en salong med snacks og forfriskninger hele dagen. Gratis shuttle til Vilnius.

Golfreise til storby

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar