Golfreise til Portugal – Cascais

Golfreise til Portugal - Bestill pakketur

Lisboa er en av verdens vakreste hovedsteder. Denne sjarmerende og maleriske storbyen er en harmonisk blanding av fortid og nåtid. Her vil du oppleve irrgrønne parker, palasser, pittoreske og trange gater og vakre dekorerte hus med gulrøde teglsteinstak.

Det portugisiske kjøkken er påvirket av landets mange kolonier, på samme måte er byen også de store sjøfarers by. Det blir stemningsfullt på fadorestaurantene, der kan du lytte til de melankolske og romantiske tonene i fadonmusikken, samtidig som du nyter et glass vinho verde.

Det er en opplevelse å oppleve de gamle maleriske bydelene Alfama og Bairro Alto, eller å nye solnedgangen fra maurborgen Castelo de Sao Jorge. Er du glad i shopping er sentrumsområdet Baixa og Chiado noe for deg.

Lisboa er en bra golfdestinasjon hele året. Cascais er 30 min vest, Costa Azul området er 30 min syd og Silver Coas er 1 timer nord for Lisboa.

Beste reisemåte til Lisboa

Det er daglig flyforbindelser fra Oslo med TAP Air Portugal eller Norwegian.

Hotell og program

SponsorLink bidrar med kreative og komplette programløsninger, og tar oss av hele arrangementet fra ankomst til avreise.

Vi tilbyr gode og sentrale beliggende hoteller i alle kategorier, mange med møte- og konferanserom.

 

Bestill en golfreise til Portugal. Fyll ut kontaktskjema for mer informasjon og vi sender deg et tilbud.

Hotel Quinta de Marinha

Hotel Quinta da Marinha er et flott hotell utenfor Cascais med egen golfbane. Hotellet har bar og 3 restauranter, innendørs og utendørs svømmebasseng, trimrom, tyrkisk bad, sauna og et SPA med mulighet for massasje og flere typer velvære behandlinger. Alle rommene har air-condition og balkong.

Penina Hotel & Golf Resort

Dette 5-stjerners hotellet ligger omgitt av en stor, frodig hage, 5 km fra Portimão og byen Lagos. Penina Hotel & Golf Resort har ulike sports- og fritidsfasiliteter, som 3 golfbaner og et stort utebasseng. Rommene på Penina Hotel & Golf Resort har mye naturlig lys og behagelige senger.

The Oitavos

5* hotell, unikt og moderne design. Med dens elegante linjer og enkle interiør går den i ett med naturen. 142 rom alle med balkong og utsikt mot golfbanen eller havet. Superior rom, 62 kvm og 16 kvm balkong. Minibar, safe, 2 TV, badekåpe og hårtørrer. 2 restauranter, bar, utendørs svømmebasseng, SPA og fitness med innendørs svømmebasseng. Fri WiFi på hele hotellet.

Quinta da Marinha

Championship bane designet av Robert Trent Jones Senior. Den strekker seg ned mot den berømte Estoril-kysten og noen av hullene har flott utsikt over Atlanterhavet. Banen har noe så uvanlig som 6 par 3 hull og 5 par 5. Lengde fra Gul tee 5.606 m, par 71.

Penha Longa

Championship bane designet av Robert Trent Jones Junior, åpnet i 1994. Dette er en kupert park/skogsbane med flott utsikt fra noen av hullene. Dette gjør også at banen er utsatt for vind. Lengde fra gul tee 5 44 m, par 72.

Oitavos Dunes

Championship bane designet av Artur Hills, åpnet i 2001. Banen ligger nede ved havet og noen av hullene har Links karakter. Noe som gjør at den er utsatt for vind.
Lengde fra gul tee 5 857 m, par 73.

 

Costa Azul/Silver Coast baner:

Aroeira

Aroeira ligger ca 40 minutter fra flyplassen i Lisboa.
Her er det to golfbaner. Aroeira 1 er en utfordrende skogs/parkbane, designet av Frank Pennik og åpnet i 1972, Lengde 6.140, m par 72. Aroeira 2 er en moderne mesterskapsbane designet av Donald Steel og åpnet i 2000. Lengde 6.400 m, par 72. Vi booker starttider på forhånd.

Riba Golf

Ribagolf 1 og 2 er designet av Peter Towsend og Michael King. Ribagolf 1 er den mest utfordrende og er kvalifiserings bane for Europatouren, lengde 6.707 m par 72. Ribagolf 2 er 6.214 m par 72 og er en moderat park og skogsbane.  Starttider må bookes på forhånd.

Royal Obidos

Dette er den siste banen Seve Ballesteros designet. Championship bane, par 72, 6695 fra back tee. Seaside – heathland bane med brede fairways og ondulerte greener.
Stort og flott treningsområdet, klubbhus med pro-shop, restaurant og terrasse med utsikt over banen.

Praia del Rey

Denne banen er 10 minutter fra Royal Obidos. Det er en praktfull park og skogsbane og hvor hullene ute ved kysten minner om de beste linksbanene i Irland og Skottland. Par 72, 6467m fra back tee, gul tee 5586m og rød tee 4783m.

Golfreise til Portugal – Cascais

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar