SPANSK FOTBALL

Fotballstadion Spania

El Classico, Barcelona og Real Madrid, Messi og Ronaldo. Vi drømmer alle om å oppleve fotball på sitt aller beste og i Spania kan du oppleve dette.

Barcelona har det meste… badestrender, shopping, pulserende uteliv, fantastisk arkitektur, blomstrende kultur, små caféer hvor man kan nyte tapas og iskalde cervesas… og selvfølgelig, et gnistrende fotballag!

Eller hva med Madrid? Man kjeder seg ikke i en av Europas fremste kulturbyer. Kongelige slott, historiske torg, kunst og museer, utsøkte restauranter, små bodegas, imponerende shoppinggater.

Begge steder er perfekte når du ønsker å kombinere fotball og storbyferie.Klikk inn på ditt lag og kjøp billetter eller pakker direkte.

Atletico Madrid

Barcelona

Espanyol

Real Madrid

 

 

NB! Ved bestilling og betaling for maksimum 8 billetter så vil dere bli overført til vår samarbeidspartner Dynamo Sports betalingsløsning.

På kontoutskrift og kvittering vil det stå DSI Sweden AB

 

Spørsmål?

For mer informasjon, forespørsel eller bestilling for 8 personer eller flere, kontakt oss på:

E-post: post@sponsor-link.no

Tlf: 23 68 05 40

Catalonia Ramblas Hotel Barcelona

Catalonia Ramblas ligger rett ved Barcelonas populære Las Ramblas. Her tilbys rom med gratis Wi-Fi, klimaanlegg og romservice 24 timer i døgnet. Du kan benytte deg av et sesongåpent utendørsbasseng med sørvendt terrasse og chill-out-område. Spaet på Catalonia Ramblas har et avslapningsområde, badstue, dampbad og boblebad.

Hotel Catalunya Plaza Mayor Madrid

Elegante Catalonia Plaza Mayor ligger under 10 minutters gange fra Pradomuseet og Museo Thyssen-Bornemisza i sentrum av Madrid, og tilbyr treningsstudio, boblebad og gratis Wi-Fi. Rommene er innredet i nøytrale farger, og har moderne møbler, flatskjerm-TV og eget bad med hårføner.

Hotel Omm Barcelona

Hotel Omm i Barcelona tilbyr elegante boenheter på Passeig de Gràcia, kun 5 minutters gange fra Gaudís La Pedrera. Hotellet har et basseng på taket og en terrasse med flott utsikt over Barcelona. Alle rommene på Omm har elegant og moderne innredning, og gir utsikt over Passeig de Gràcia eller hotellets indre hage. Hotellet har også en nattklubb med DJ og livemusikk.

Hotel Vincci Soho Madrid

Vincci Soho ligger kun 200 meter fra kunstgalleriet Thyssen-Bornemisza i Madrids historiske sentrum. Dette moderne designhotellet har rom med Wi-Fi og flatskjerm-TV. De unike rommene på Vincci Soho er innredet i rødt og svart.

SPANSK FOTBALL

Send inn forespørsel og få tilbud på reisen.

Ditt navn

E-post (obligatorisk)

Telefon

Kommentar